Tuinonderhoud

Het hele jaar door een mooie, verzorgde tuin

Uw tuin in perfecte staat houden? Dat regelen we met plezier voor jouw, periodiek met een onderhoudscontract of gewoon wanneer je ons nodig hebt. Het maaien van je gazon, snoeien van hagen, verticuteren, bemesten, onkruidbeheer,…. 

Wij zorgen het ganse jaar door voor een goed onderhouden en fris ogende tuin waarvan je kan genieten.

Tuinonderhoud

Voor particulieren & bedrijven

We zijn een betrouwbare partner voor zowel particulieren als bedrijven. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en je kan steeds rekenen op onze tuinkennis.

Professioneel tuinonderhoud

Professioneel onderhoud, bemesting en snoeiwerk zijn belangrijk om lang van een mooie tuin te kunnen genieten.
Omdat niet iedereen de tijd of de mogelijkheid heeft dit allemaal zelf te doen, staat GD Greenconcept in voor het onderhoud van jouw tuin.

Tuinonderhoud

Diensten tuinonderhoud:

Groenzorg op maat

Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud

Wij bieden groenzorgdiensten aan voor zowel bedrijfstuinen als residentiële tuinen. We zorgen voor het onderhoud en de verzorging van uw groene ruimtes. Of het nu gaat om het snoeien van bomen en struiken, het maaien van het gazon, het verwijderen van onkruid, verhardingen onkruidvrij houden, of het aanleggen van nieuwe beplanting. Wij staan voor u klaar.

Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw groenzone er altijd prachtig en verzorgd uitziet. Vertrouw op ons voor al uw groenzorgbehoeften.

Wij werken voor:

Tuinonderhoud

Onderhoud privétuinen

Het onderhoud van jouw tuin is zeer belangrijk. Samen met jou kijken we hoe we de schoonheid van jouw tuin goed kunnen laten uitkomen zodat je dit niet helemaal zelf hoeft te doen. Onze diensten kunnen variëren van snoeien, onkruidbeheer, gras maaien, bemesten,…

Tweewekelijks, maandelijks, of 1 à 2 maal per jaar, afhankelijk van je wensen komen wij bij jou langs. Zo kan je zorgeloos genieten van je mooi onderhouden tuin.

Onderhoud bedrijfstuinen

Een mooie bedrijfstuin draagt bij aan het succes van een onderneming. Mooie planten, strak gesnoeide hagen en een gemaaid gazon geven een verzorgde indruk. Wij geven je een totaalplaatje van het onderhoud aan jouw bedrijf. Zodat jij, jouw werknemers en jouw klanten kunnen toekomen op een verzorgd terrein.

Dit alles kan met een onderhoudscontract op maat. Bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks.

Onderhoud appartementstuinen

Een mooie appartementstuin draagt bij aan het welbevinden van de bewoners. Zij kunnen genieten van een rustige, verzorgde omgeving. Wij bieden je het volledige onderhoud van de gemeenschappelijke appartementstuin alsook het privégedeelte indien gewenst.

Snoeiwerken

Snoeien is veel meer dan alleen maar wat takjes wegknippen. Daarom is het belangrijk dat dit met zorg en precisie wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het jaarlijkse onderhoud van jouw hagen, bomen en andere beplantingen, alsook het inkorten hiervan. Wij verzorgen voor jou de snoei- en opkuiswerken en indien gewenst kan het snoeiafval door ons worden meegenomen.

Gazon maaien en onderhouden

Welke gazon je ook kiest, hij blijft pas gezond als hij regelmatig wordt gemaaid. Of je nu een grote of kleine gazon hebt, bij ons kan je steeds terecht voor al je maaiwerken. Ook voor het bemesten en verticuteren van uw gazon bent u bij ons aan het juiste adres.

Onkruidborstel

Onkruid wordt snel en effectief verwijderd, u ziet direct resultaat.Het borstelen van onkruid is een milieuvriendelijk alternatief, er wordt geen gebruik gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en er is geen brandgevaar, zoals bij het gebruik van een gasbrander.

Tuinonderhoud

Heeft u een project voor ons?

Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept.