Gert & Dorien,  de drijvende krachten achter GD Greenconcept.

Gert & Dorien zijn de trotse oprichters en eigenaars van GD Greenconcept. Duffelaars met een no-nonsense mentaliteit, perfectionisten die zich vol passie inzetten voor de mooiste tuinen voor hun klanten te creëren.

Gert wordt gedreven door het persoonlijke, échte contact met zijn opdrachtgevers en partners.

Dorien houdt het schip recht en zorgt ervoor dat alles op tijd en correct verloopt.
Dit dreamteam werkt samen met hun mensen vol overgave aan jouw tuin zodat jij hier straks volop van kan genieten!

Over ons

Hoe zijn we ontstaan?

Ons bedrijf startte als een ware “jongensdroom” enkele jaren geleden en groeide al snel uit tot een dynamisch bedrijf.  Dankzij steeds meer en grotere projecten was er al snel nood aan professionalisering. Intussen zijn we een gekende waarde in de provincie Antwerpen.

Waarom u met ons moet samenwerken?

We maken prachtige tuinen op maat van iedere klant. Van tuinpoorten tot afsluitingen, opritten, terrassen en volledige totaalprojecten.

Maar we houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Over ons

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een complete (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

Ben jij ook benieuwd om ons te ontmoeten? Bekijk onze realisaties, lees meer over onze aanpak of neem vrijblijvend contact op!

Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept.