Gazonaanleg

Professionele gazonaanleg

Bij GD Greenconcept Tuin-en reinigingswerken begrijpen we het belang van een mooi en gezond gazon. Onze gazonaanlegdiensten omvatten gras zaaien, het leggen van grasmatten en de installatie van kunstgras.

Of u nu kiest voor de natuurlijke charme van traditioneel gezaaid gras, de directe schoonheid van grasmatten of het onderhoudsgemak van kunstgras, ons team zorgt voor een deskundige aanleg en advies voor langdurig groen tuinplezier.

Meer dan alleen een gazon aanleggen? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. In het kader van totaalprojecten inzake tuinaanleg kunnen wij diverse tuinwerken verzorgen om uw tuin compleet te maken. Denk hierbij aan omheiningen, opritten en terrassen, verlichting, aanplanting, etc;

Gazon

Gras zaaien of grasmatten leggen?

Voor uw gazonaanleg bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van prachtige gazons.

Of u nu een klein gazon wilt of een groot oppervlak wilt laten aanleggen, wij kunnen het voor u regelen.

Wij hebben een uitgebreid portfolio van succesvolle grasveld projecten die we met trots kunnen tonen. Wij hebben een schat aan kennis en expertise op het gebied van grasveld aanleg. 

Wij zorgen ervoor dat uw grasveld perfect wordt aangelegd, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Daarnaast bieden wij ook onderhoudsservices aan om uw gazon in optimale conditie te houden. 

Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Kies voor ons en laat uw gazon stralen!

Wij bieden u de keuze tussen het aanleggen met graszoden of het traditioneel inzaaien.

Werkwijze gazon aanleggen

Bij een gazonaanleg starten we altijd met een goede voorbereiding. Uw oude gazon wordt verwijderd. Indien nodig voeren we grond af of aan. Nadien zullen we de grond frezen. Hierbij werken we ook de juiste meststoffen en bodemverbeteraars toe. 

Deze selecteren we op basis van de huidige conditie van uw grond.

Na het frezen beginnen we met het nivelleren van uw grond. Daarna kunnen we beginnen met het inzaaien of het leggen van uw rolgazon.

Door de jaren heen hebben wij een enorme expertise opgebouwd op het gebied van grasmatten. Dit geldt zowel voor de aanleg als het correct onderhoud van uw grasmat. 

Met ons uitgebreide machinepark zijn wij in staat om een grasmat aan te leggen met een doorgang van 75 cm. Vanaf 1,40 m kunnen wij zelfs de aanleg uitvoeren met onze grotere machines, zoals onze minitractor met frees en eg.
Wil jij ook uw gazon laten aanleggen of wil je graag advies? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte.

Gazon

Heeft u een project voor ons?

Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept Tuin-en reinigingswerken.