Reinigen van vehardingen

Ecologische reiniging van terrassen, opritten en tuinpaden

Dankzij een uniek gepatenteerd borstelsysteem reinigen wij vrijwel elk soort verharde ondergrond. Niet alleen het oppervlak wordt gereinigd maar het vuil wordt ook van tussen de groeven gehaald.

Reinigen van vehardingen

Wij reinigen ecologisch! Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen of detergentia. Het minimale gebruik van water, de lage geluidsemissie en het lage energieverbruik komen tevens het milieu ten goede.

Door het polierende effect van de borstel wordt het oppervlak niet beschadigd, in tegenstelling tot het gebruik van hoge druk. Bovendien wordt de hechting van nieuw vuil na de reiniging tot een absoluut minimum beperkt!

Wij reinigen tevens houten tuinpoorten, houten tuinhuizen, houten tuinmeubelen en verwijderen cementresten.

Alle ondergronden

Of het nu gaat om opritten, tuinpaden, terrassen, horecaterrassen, schoolpleinen, parkeerplaatsen,… wij hebben de expertise om deze aan te pakken. Onze borstelmachine is ontworpen voor gebruik op diverse oppervlakken, zoals:

Met ons unieke, gepatenteerde borstelsysteem geven we een nieuwe betekenis aan grondige reiniging. Ons systeem behandelt elke soort verharde ondergrond, niet alleen het oppervlak, maar ook de lastige groeven waar vuil zich vaak ophoopt. 

In tegenstelling tot traditionele hogedrukmethoden zorgt het polijstende effect van onze borstel voor een onberispelijke reiniging zonder enige vorm van schade aan het oppervlak.
Wil jij ook uw oprit, terras of tuinpad ecologisch laten reinigen? Gratis demo!

Reinigen van vehardingen

Heeft u een project voor ons?

Beleef tuinplezier dankzij GD Greenconcept.