info@gdgreenconcept.be 0471138288

Gert & Dorien, de drijvende krachten achter

GD Greenconcept

Gert & Dorien zijn de trotse oprichters en eigenaars van GD Greenconcept. Duffelaars met een no-nonsens mentaliteit, perfectionisten die zich vol passie inzetten om de mooiste tuinen voor hun klanten te creëren.

Gert wordt gedreven door het persoonlijke, échte contact met zijn opdrachtgevers en partners. Dorien houdt het schip recht en zorgt ervoor dat alles op tijd en correct verloopt.

Dit dreamteam werkt samen met hun mensen vol overgave aan jouw tuin zodat jij hier straks volop van kan genieten!

Hoe zijn we ontstaan?

Ons bedrijf startte als ware ‘jongensdroom’ enkele jaren geleden en groeide al snel uit tot een dynamisch bedrijf. Dankrij steeds meer en grotere projecten was er snel nood aan professionalisering. Intussen zijn we een gekende waarde in Vlaanderen.

Waarom u met ons moet samenwerken?

We maken prachtige tuinen op maat van iedere klant. Van tuinhuizen tot afsluitingen, opritten, terrassen, en volledige totaalprojecten.

Maar we houden de lijntjes graag kort. En daar profiteren onze klanten uitermate van. Persoonlijk contact en zaken die altijd tijdig en correct geregeld zijn. Een woord is een woord, en goede afspraken maken goede vrienden.

Wij zijn benieuwd om je te ontmoeten.

Met GD Greenconcept drukken we onze stempel in de tuinwereld. Er staat een heel team voor je klaar, ongeacht of het nu gaat om een completen (her)aanleg, specifieke tuinwerken die moeten gedaan worden of het onderhoud van je (bedrijfs)tuin.

Ben jij ook benieuwd om ons te ontmoeten? Bekijk onze realisaties, lees meer over onze aanpak of neem vrijblijvend contact op!

Contacteer ons

Heeft u een tuindroom?

Neem dan nu contact op met Gert & Dorien van GD Greenconcept.