Klinkerwerken

GD Greenconcept levert u een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, voor zowel grote als kleine projecten. Hij geeft u graag professioneel advies en zorgt achteraf voor een perfecte uitvoering. Hij doet alle opmetingen zelf en voert de werken volledig in eigen beheer uit. Gert en Dorien zorgen voor een eerlijke prijs zonder verrassingen.

De prijs van klinkerwerken hangt sterk af van de gekozen materialen, de ondergrond, de totale oppervlakte, de patronen en afwerking en natuurlijk de plaatsing. Samen met jou bespreken we wat jij wilt en binnen jou budget.

Voor klinkerwerken op uw oprit, terras, parking, tuinpaden,…kan u een offerte vragen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw terras aanleggen

Een terras aanleggen is één van de specialiteiten van een goede tuinaannemer. Aangepaste fundering, goede drainage en een perfecte helling zijn enkele cruciale punten, en evenveel redenen om dit maar beter over te laten aan een echte vakman. In welk materiaal ga ik mijn terras aanleggen? Hoe groot moet het zijn? Ga ik verschillende materialen combineren?

Laat u een terras aanleggen dan creëert u een heerlijke plek in uw tuin. Een oase van rust. Het laat uw tuin er verzorgd uitzien. U kan er zelf dagelijks vertoeven of op zonnige dagen leuke gasten ontvangen. Het biedt tal van mogelijkheden. Daarom is het belangrijk dat de werken goed worden uitgevoerd en dat alles er netjes uitziet achteraf.

Een terras aanleggen kan in verschillende materialen en volgens verschillende patronen en combinaties. Het kan in keramische tegels, natuursteen, klinkers, hout,…

Oprit of terras laten aanleggen?

Contacteer ons

Heeft u een tuindroom?

Neem dan nu contact op met Gert & Dorien van GD Greenconcept.